Издвајамо Србија

ДИВНА ЈЕ САХРАЊЕНА УЗ ОВУ ПЕСМУ: Јелена кукала за мајком, Душко носио сандук (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Неутешни чланови породице испратили су Дивну Карлеушу на вечни починак

Данас је на Новом бежанијском гробљу нешто пре 16 сати сахрањена новинарка и радио водитељка Дивна Карлеуша, мајка поп певачице Јелене Карлеуше.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дивну, која је 3. марта у својој кући у земунском насељу Алтина преминула после дуге и тешке болести, на вечни починак испратила је неутешна ћерка Јелена, зет Душко Тошић, сестра Данијела, бивши супруг Драган Карлеуша, као и многобројни пријатељи и Јеленине колеге са естраде, међу којима су били Дара Бубамара, Вики Миљковић са супругом Ташкетом, Марија Шерифовић, Адил Максутовић, Лепа Лукић, Боки 13, Јована Типшин, Дејан Матић и многи други…

Јелена током читаве сахране није могла да заустави сузе, а једва је стајала и на ногама, због чега се све време придржавала за супруга Душка и тетку Данијелу.

Дивна је испраћена уз песму Звонка Богдана „Тихо ноћи“, а у тренутку када је сандук спуштен у гробницу, Јелена је закукала од плача.

Подсетимо, данас је у Каменој сали Радио Београда у 11 сати одржан комеморативни скуп поводом смрти Дивне Карлеуше, где су се рођаци, пријатељи и колеге подсетили свих њених достигнућа, успеха и особина захваљујући којим ће им заувек остати у сећању.

 

Извор: srbijadanas.com