Издвајамо Србија

Насилници предвођени ОБРАДОВИЋЕМ улетели у кордон жандармерије и кренули КАМИОНОМ НА ПОЛИЦАЈЦЕ (ВИДЕО)

Демонстранти предвођени Бошком Обрадовићем улетели су у кордон жандармерије на углу Кнеза Милоша и Српских владара и том приликом су насрнули на полицајце.

Неколико стотина демонстраната напалао је кордон жандармеријена раскрсници Кнеза Милоша и Српских владара која не дозвољава да камион са којег се чује обраћање председника приђе Председништву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

МУП: Напад на полицајце

Неколицина хулигана предвођена једним од лидера Савеза за Србију Бошком Обрадовићем напала је припаднике полиције на углу улица краља Милана и кнеза Милоша у Београду, саопштио је МУП.

„Они су физички насрнули на припаднике полиције и покушавају да их ударе камионом и пробију кордон. Министарство унутрашњих послова најоштрије осуђује напад на полицијске службенике који раде свој посао и брину о очувању јавног реда и мира“, наводи се у саопштењу.

Камион демонстраната стао је преко пута зграде Председништва и очекује се да се са њега обрати неко од лидера опозиције.

Претходно су демонстранти предвођени Бошком Обрадовићем улетели су у кордон жандармерије на углу Кнеза Милоша и Краља Милана како би одблокирали свој камион.

Неколико стотина демонстраната напалао је кордон жандармерије бацајући каменице на њих.

 

Извор: Курир.рс/Тањуг