Издвајамо Србија

ПРЕОКРЕТ: Милијана (21) НАПУШТА Милојка (74), а остаћете у шоку кад сазнате шта је открила из њиховог живота

Фото: Фејсбук принтскрин

Контроверзан пар, о којем прича цела Србија, Милојко (74) и Милијана (21), ускоро ће се раздвојити због ријалитија, а оно што су одлучили изненадиће многе.

Иако су најавили да би заједно ушли у „Парове“, судећи према њеној изјави за агенцију „РИНА“ Милијана Богдановић планира да уђе у ријалити без Милојка Божића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милојко, наиме, највероватније неће бити у прилици јер се томе противе његова деца из првог брака, али је спреман да Милијану пусти саму.

Фото: Фејсбук принтскрин

– Први су нам се јавили са Хепи телевизије и понудили Парове, а затим су нас позвали и из Пинка за Задругу. Нисмо још одлучили, тешко ми је да оставим Милојка јер он има проблем са његовима. Међутим имам као и увек његову подршку и ускоро ћемо одлучити где ћу се појавити – каже Милијана, па се дотакла теме њиховог сексуалног живота.

– Имамо секс скоро сваког дана, не видим шта је ту чудно. Радимо све као што ради сваки заљубљени пар и нама године уопште нису препрека. Додуше, откако је Микана у децембру имао операцију срца, морам мало да га штедим у сексу. Уграђен му је бај пас, па сада пазимо да се не префорсира. Иначе је у кревету као младић, не треба му никаква вијагра. Мада, истини за вољу, ја и не знам какви су младићи у сексу, увек сам била само са много старијима од себе. И код Милојка ми се свидело то што је искусан, мада ми је његова лепота на првом месту – додаје Милијана.

Они су најавили свадбу за 7. септембар, а Милијана каже да ће бити најлепша свадба икада. Она увелико бира венчаницу, а заједно са Милојком гледа и ствари за бебу, коју такође планирају.

 

Извор: Блиц