Издвајамо Свет

РОДИТЕЉИ МОНСТРУМИ! НИНА И ИСМАИЛ ПОЧИНИЛИ ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН, БЕБА ХИТНО ОПЕРИСАНА: Кад чујете шта су радили сину, НЕЋЕ ВАМ БИТИ ДОБРО!

Фото: Фејсбук принтскрин

Родитељи, Исмаил С. (23) и Нина Р. (26) ухапшени су због злостављања свог детета које је имало 6 недеља у Лудвигсхафену на Рајни у Немачкој.

Како се наводи, они су бебу довели у болницу у тешком стању и са бројним повредама. Утврђено да дете има повреду лобање, крварење у мозгу, фрактуре ребара, модрице на плућима и срце и крварење из очију. Оно што је посебно шокирало докторе јесу бројне старе повреде, али и повреде у пределу ануса и полног органа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нина Р. је наводно у анус детета убацила неки предмет који је узроковао унутрашње повреде зарад њеног „сексуалног задовољства“, тврди главни тужилац Хуберт Строебер.

„Беба је током пријема у болницу морала хитно да буде оперисана и тада јој је због монстроузних повреда уграђен вештачки анус. Чак су и професионалци у мом јавном тужилаштву били шокирани,“ рекао је Строебер.

Дечак је сада стар седам месеци и тренутно живи у хранитељској породици.

Нина Р. и Исмаил С. упознали су се 2017. и убрзо је остала трудна а дечак се родио у августу 2018. године. Према резултатима из истраге, тортура и сексуално злостављање су кренули недуго после тога.

Породица и пријатељи изјавили су локалним медијима да је Нина Р. показивала знакове окрутности чак и као дете када је наводно мучила своја два заморца до смрти.

Суђење пару је заказано за мај.

 

Извор: Курир.рс/ Метро