Занимљивости Издвајамо

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП! Једна особа ће вам помоћи да зарадите ОГРОМАН НОВАЦ, а овај знак очекује пакао у љубави!

Фото: Pixabay.com

Шта ће вам донети наредни дани, бар када се звезде питају, на плану љубави, посла и здравља сазнајте у редовима који су пред вама.

Ован

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очекује вас период у којем ћете имати нове идеје на пољу посла. Када је у питању љубав, постоји могућност да вам се свиди заузета особа или да уђете у неку платонску везу. На пољу здравља вас очекују проблеми везани за циркулацију, срце, крвне судове, али и тегобе са нервозом као и са несаницом.

Бик

Склопићете нова познанства која ће вам бити битна и у пословном и у пријатељском смислу. На пољу љубави очекује вас шанса за флерт, али још нема почетка везе код вас. Када је у питању здравље, у наредном периоду бисте могли да будете склони мањим проблемима који су психосоматски. Око свега се детаљније посаветујте са лекаром.

Близанци

Очекују вас нова важна пословна дешавања која би могла да воде до напредовања. Када је у питању љубав, имате утисак да се полако удаљавате од партнера, да се хладите. На пољу здравља можете да решите неки проблем који сте имали са костима и кичмом. Посветите се свом здрављу и успећете да остварите опоравак и побољшање.

Рак

Имаћете доста среће на свим пољима током ове недеље, а посао ће поготово да вам крене кроз сарадњу са иностранством. На пољу љубави очекује вас ново познанство. Када је у питању здравље, не би требало да очекујете веће проблеме. Генерално се добро осећате и пуни сте енергије. Но, ако вас муче очи или вид, посетите лекара. Погледајте ОВДЕ велики љубавни хороскоп.

Вага

Пред вама је фаза у којој ћете имати доста нових послова, нових пројеката и урадићете све што можете како бисте остварили напредовање. На пољу емоција стање вам је стабилно. Када је у питању здравље, могуће је да ћете имати мањи пад имунитета и да ћете бити подложни проблемима, нестабилном стању, па поведите рачуна о себи.

Шкорпија

Можете да очекујете да ће вам овај период бити повољан за одмор, не очекује вас много обавеза. Ако сте слободни, нова љубав би могла ускоро да закуца на ваша врата. На пољу здравља вас очекује генерално добро стање, не би требало да очекујете веће проблеме. Бавите се спортом – то ће вам сада јако пријати.

Стрелац

Можете да очекујете да ћете успети да остварите циљеве које сте себи задали на пољу приватног посла. Када је у питању љубав, имате осећај да сте спремни за заједницу са партнером. На пољу здравља постоји нека осетљивост која је наглашена код вас па можете имати проблеме везане за стомак или грудни кош. Пазите на себе.

Лав

Имаћете пуно среће на пољу финансија, очекује вас нека добра уплата и побољшање на том пољу. Када је у питању љубав, током ове фазе за вас нема већих промена. На пољу здравља се види вишак енергије и потреба да вежбате и да будете физички акитивни. Ако будете били претерано пасивни, имаћете проблеме са нервозом и склоност ка свађама.

Девица

Није повољан период за потписивање нових уговора, па ако то можете да избегнете ви поведите рачуна. На пољу љубави вас очекује почетак везе са особом коју већ познајете. Када је у питању здравље, могуће је да ћете имати тегобе везане за бубреге, урогенитални тракт, мокраћне путеве, па посетите лекара за сваки случај.

Јарац

Очекује вас период у којеем ћете успети да остварите своје планове и да решите неке ситне проблеме. На пољу љубави се види ново познанство које ће на вас позитивно утицати. Када је у питању поље здравља, очекују вас тегобе са дисајним путевима, прати вас кашаљ, склоност ка прехладама, па радите на јачању имунитета.

Водолија

Можете да очекујете да ће вам се пројекти у које сте улагали исплатити и да ћете бити финансијски задовољни. На пољу емоција може да дође до неких преокрета и изненађења. Када је у питању поље здравља, очекује вас период у којем ћете имати мање проблеме са грлом, склоност ка упалама, инфекцијама као и проблеме са зубима.

Рибе

Пред вама је повољна фаза за почетак новог посла, иако треба да будете ипак стрпљиви. За љубав вам није сјајан период – неке ствари могу да буду другачије од онога што вам се чини. На пољу здравља су наглашени проблеми са главобољом, видом, притиском, честим несвестицама, умором и осећајем малаксалости. Посетите лекара.

 

Извор: Крстарица/А.К.