Издвајамо Спорт

ОГЛАСИО СЕ СИН МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Ево шта Амар каже о БРУТАЛНОМ НАПАДУ на кошаркаше ЗВЕЗДЕ! (ФОТО/ВИДЕО)

Амар Нухоџић, син министра полиције Црне Горе Мевлудина Нухоџића, огласио се после појаве скандалозоног снимка у којем пљује кошаркаше Звезде.

Наиме, Амар се огласио на свом Инстаграму где је написао како није уопште пљувао кошаркаше Звезде већ да је само страсно и срчано навијао за свој клуб.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он се путем Инстаграма огласио и извинио се ако је неког увредио својим поступком.

– На основу срамних прозивки по разним порталима, осећам се дужан да демантујем гнусне лажи да сам ПЉУВАО играче Звезде. Истина је да сам увек на столицама до тунела и да сваку утакмицу бодрим клуб страствено и емотивно као и последњи пут, али исто тако не могу да останем имун на увреде и коментаре без основа, јер нити ми кућно васпитање дозвољава, нити бих икад, као бивши спортиста такав испад себи дозволио. Уколико се неко нашао увређен, упућујем мојхе искрено спортско извињење. А да навијам и да ћу навијати за свој клуб, то увек, али спортски, као и до сада – написао је Амар Нухоџић.

Фото: Инстаграм принтскрин

Подсетимо, на снимку који се проширио друштвеним мрежама види се како Амар Нухоџић  улази на терен док се кошаркаши Звезде загревају и пљује их.

Он је прво у лице пљунуо Филипа Човића, а затим наставио да шета по терену и редом пљује госте из Београда.

Нико од органа задужених за ред и безбедност није реаговао, па се Амар несметано шетао по паркету.

То је био само један од низа инцидената и напада на црвено-беле током јучерашње утакмице.

Будућност је савладала Звезду у трећем мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге 80:72 и обезбедила четврти дуел, који је на програму у петак у 19 сати, такође у „Морачи“.

Погледајте видео:

 

Извор: Курир спорт/Србија јавља