Издвајамо Србија

ТАЧИЈЕВА ШАПТАЧИЦА ВЉОРА ЧИТАКУ РАЗБЕСНЕЛА СВЕ НА ТВИТЕРУ! Кад видите са каквим злом је упоредила Србе, ЗАНЕМЕЋЕТЕ!

Фото: Јутјуб

Амбасадорка Косова у САД Вљора Читаку упоредила је Србе са највећим злом у тренутно најпопуларнијој серији Игра престола, а успела је и да наљути све своје пратиоце јер је отркила шта ће се десити у епизоди која још није емитована!

Наиме трећа епизода последње сезоне „Игре престола“ (Гејм оф троунс), поред тога што представља најдужу сцену битке, можда је и најишчекиванија епизода свих времена, јер се у њој одвила битка живих, предвођених Старковима и принцезом Денерис Таргарјен, и Белих ходача и војске зомбија, предвођених Краљем ноћи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неки од фанова у Србији су с нестрпљењем будни дочекали светску премијеру која је била јутрос у три сата, док ће већина гледати српску премијеру вечерас у 21 сат.

Ако до сада нисте гледали трећу епизоду, упозоравамо вас да одавде крећу спојлери!

Наиме, амбасадорка Косова у САД упоредила је Косово са поносном, храбром и практично неуништивом фамилијом Старк, господара Севера, док је Србију упоредила са злим Белим ходачима.

Читаку је после синоћње светске премијере твитовала следеће:

„Игра престола! Па, кућа Старк је победила у великом рату. Да бисмо то превели на термин Косова, Србија је побеђена. А сада, ко ће седети на престолу… то више није важно! Велики рат је донео победу! А за остатак… па, ако нам се не свиђају, победићемо их!“

Наиме, Бели ходачи су дефинитивно поражени, а њих је Читаку упоредила са Србима, којима предвиђа скори пораз, мислећи по свој прилици на преговоре о статусу који се данас поподне настављају у Берлину.

И док је Србе упоредила са највећим злом у серији, војском која представља саму Смрт, дотле су косовски Албанци правоверни Старкови који ће поразити хорду бесловесних зомбија.

Подсетимо, Вљора је привукла велику пажњу када је откривено да је на седници Савета безбедности УН децембра прошле године, све време седела иза Тачија и суфлирала му током говора шта треба да каже.

 

Извор: Курир.рс