Издвајамо Србија

МАРИЈУ ШЕРИФОВИЋ ЗАДЕСИЛА ТРАГЕДИЈА: Њена мајка Верица хитно оперисана!

Фото: Јутјуб

Борба мајке и кћерке би инспирисала многе!

Певачица Верица Шерифовић оперисала је рак дојке. Мајци поп звезде Марије Шерифовић лекари су на редовном прегледу открили малигне промене због којих је хитно имала хируршку интервенцију на Институту за онкологију и радиологију у Београду.

Чланица жирија „Звезда Гранда“ се током тешког периода није одвајала од легенде народне музике.

– Верица је прошле године током рутинских контрола открила да има промене на дојци. Доктори су је одмах упутили на додатне анализе и дијагностификовали су јој канцер. Марија је била очајна када је сазнала да јој је мајка болесна. Одмах ју је одвела код најбољих стручњака. Кад су им лекари рекли да је рак у првом стадијуму и да може да се реши операцијом, одахнуле су – открива извор.

Чим је Верици постављена дијагноза, она је оперисана.

– Марија ју је посећивала у болници сваког дана. Доносила јој је све што јој је требало, бринула се о њој, трудила се да је орасположи, иако ни њој самој није било лако. Била јој је највећа подршка и није јој дозвољавала да ни на тренутак посустане – прича саговорник и додаје:

– Водила је рачуна да је нико не узнемирава. Због тога је само најближим пријатељима испричала истину о Веричиним здравственим пробелмима. Желела је да јој обезбеди преко потребан мир током опоравка.

Мајци и кћерки је тешко пало и чекање резултата после операције, који су показали да звезда народне музике више нема рак.

– Када су чуле да је све у реду, биле су пресрећне. Отада Верица иде на редовне прегледе и контроле, а вратила се послу и наступима. Марија је невероватно везана за мајку, па је за њу претходна година веома болна.

Управо због овога је Марија своју зараду од концерта који је одржала на Дан жена 8. марта донирала женама које болују од рака.

– Вечерашњи концерт посвећујем свим женама које се боре против рака дојке. Одричем се свог хонорара – рекла је Шерифовићева, а публика ју је наградила овацијама

 

Извор: информер/Ј.И.