Издвајамо Србија

НАТАША БЕКВАЛАЦ ДОБИЈА СИНА! Високоризична трудноћа! А отац детета… Неверица!

Лош период је дефинитивно иза Наташе Беквалац, а она ће ускоро доживети преображај на свим пољима, тврди нумеролог и визионар Владо Кечина. Како за ВИП ексклузивно открива, панонска барбика ће ускоро срести љубав свог живота, којем ће у наредне две године родити сина.

– Наташа Беквалац је до сада пролазила кроз јако тешке животне периоде. Није имала среће у љубави, а и на послу је често доживљавала неправду и разна подметања – објашњава Кечина за ВИП, али, како каже, то је сада иза ње.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Наташи сада видим само лепе ствари. Све што је било ружно остаће у прошлости. Она је раније каменована, стављана на стуб срама… То се најчешће дешавало због мушкараца са којима је била, али и због погрешних животних одлука и избора. Она сада доживљава у неку руку преображај. Као неко васкрснуће… За њу живот тек почиње, исцељују јој се и душа и тело – прича Владо за ВИП. Како каже, на том путу, чека је и нова љубав.

– Наташа ће тек да упозна љубав свог живота. Иако је и за претходне мислила да то јесу, испоставило се да су они били ту само док не наиђе онај који ће ускоро ушетати у њен живот. Биће то велика љубав и трајаће до краја живота – истиче Кечина.

Из те љубави, према његовим речима, певачица ће родити треће дете:

– У наредне две године, Наташа ће родити сина. Биће то леп и здрав дечак, рођен из велике љубави. Међутим, сама Наташина трудноћа неће бити нимало лака. Биће високоризична. Могуће да ће и она сама бити болесна током трудноће, па би мој савет њој био да поведе рачуна и да припази на квалитет живота, да се мало више одмара и да ужива – каже Кечина.

Како је још рекао, нов Наташин изабраник биће имућан, тако да певачица више неће имати ни материјалних проблема.

– Она је у прошлости и финансијски била угрожена, али то ће такође остати у прошлости. Наташин изабраник биће веома богат, па ће певачица доживети препород и успех и на том пољу. Удвостручиће богатство, успех, популарност… Укратко, Наташу Беквалац чека дивна будућност, пуно пара, троје здраве деце и љубав за цео живот – завршава своје излагање за ВИП нумеролог и визионар Владо Кечина.

 

Извор: Srbijadanas.com/ВИП/Ало