Издвајамо Србија

ВОДИТЕЉКА РТС ЗАЉУБЉЕНА ЈЕ У КОЛЕГУ! Са њим је добила и сина, а тек да чујете где имају кућу! (ФОТО)

Милица Недић вишегодишња је уредница и водитељка „Дневника 2“. Када је пред камерама, труди се да буде на висини задатка, а колико је строга према себи најпре говори чињеница да се у програму уживо никад не опушта.

Са друге стране, када се искључе камере, она је једна и те како опуштена и срећна жена. Како не воли много да се експонира у јавности, мало ко је знао да је Милица у браку са искусним новинаром и уредником, директором Радио Београда, Миланом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У браку, пар је добио сина Николу.

„Много наученог у послу дугујем супругу Милану. Волим да чујем његове похвале о свом раду, мада су ми драже критике. Са сваким новим даном учим и од сина Николе, перспективног, образованог и амбициозног студента, који је права ризница мудрости, духовитости и младалачке снаге која даје ону најважнију, животну. Без њиховог, и огромног разумевања родитеља, брата и пријатеља, ја не бих била ја“, рекла је Новостима својевремено Милица.

Са сином Николом има пријатељски однос и није превише строга.

„Не волим, а и не морам често да будем строга јер смо изградили однос у ком нема тајни и нерешивих препрека. Ипак, понекад када су у питању ситне обавезе у кући, морам мало да уведем ред“, кроз смех за Сторy испричала је она, па признала да обожава њихове заједничке шетње, одлазак у позориште, као и викенде у Гроцкој где имају породичну кућу.

„Неколико дана између пролећа и јесени сваке године остане упамћено по дружењу са најмилијима. Волимо да ручамо у природи, беремо трешње или грожђе. Имамо најлепши поглед на Дунав, Смедеревску тврђаву и Карпате. Песма зрикаваца и небо где су звезде најближе, напросто нам чувају снагу за целу годину“, додала је она.

 

Извор: Курир.рс