Издвајамо Србија

ФАНОВИ У НЕВЕРИЦИ: ДУШКО ТОШИЋ ВАРАО Ј.К. СА СОРАЈОМ! Старлети обећао да ће се развести и купио јој наруквицу од 60.000 евра! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Супруг Јелене Карлеуше, фудбалер Душко Тошић тајно се виђао и са старлетом Сорајом Саром Вучелић
Толико је био опчињен њом да јој је купио наруквицу „картије“ опточену дијамантима од чак 60.000 евра!

Фото: Јутјуб

То није све, Вучелићева је одлазила у Истанбул код Карлеушиног мужа, а Душко јој је причао да ће се развести од Јелене и њу представити као нову девојку…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Душко је одлепио за Сорајом. Био је упоран и сваки дан јој је писао, али је Сораја у почетку тврдила пазар. Није га познавала добро, па није била сигурна да је он озбиљан удварач и није желела да се упусти у ту врсту авантуре. Међутим, Душко је све радио да је освоји. Говорио јој је да од ње нема згодније и лепше девојке – каже саговорник.

Подсетимо, након порно афере Јелене Карелуше са Огњеном Врањешом по медијима је почела да се испреда прича о разводу певачице и фудбалера, а такође је почео да испливава и њихов прљав веш.

Шта је истина од тога, а шта не, то ни сами учесници не знају, али је свакако сигурно да су сви актери ове порно сапунице успели да се огребу за својих пет минута славе преко Карлеуше и Тошића.

 

Извор: Информер/Курир