Издвајамо Регион

ТРАГЕДИЈА! МЛАДИЋ (24) СКОЧИО СА 17. СПРАТА ЗБОГ ТУЖБЕ ЗА КРЕДИТ: Није имао новца, пронађен папир на коме је НАПИСАО ОВО

Pixabay.com

Мевсудин Муртић (24), који је усред бела дана скочио у смрт са 17. спрата у зеничком насељу Блатуши, на очајнички чин одлучио се због лоше финансијске ситуације, тврде његове комшије.

„Верујте, комшије су га храниле. На Суду су сад сакупљали новац за његову џеназу. Тужно“, говоре комшије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најтеже му је пала тужба која је стигла због дугова који су остали иза његове мајке, тачније кредита, које он није имао одакле да врати.

„Стигла му је тужба од банке да врати дуг. Наводно је добио пресуду са Суда, требало је да изгуби стан. Полиција је у стану затекла папир на којем је успео да напише три реченице жалбе. Вероватно га је то дотукло, што губи стан, није више могао па је скочио кроз прозор стана“, објаснио је комшија.

Муртић је, како се сазнаје, живео у стану са мајком, која је, услед тешке болести, преминула пре две године. Отац их је оставио сазнавши да је његова мајка у другом стању.

„Мајка му је радила у Прекршајном суду. Нажалост, ишла је на хемодијализе, али је пре две године преминула. Имао је полубраћу и полусестре, али нису били у контакту“, тврде комшије.

Будући да је имао свега осам разреда школе, а да је остао сам, Муртић није знао како даље кроз живот. То га је, говоре комшије, убијало.

На захтев породице није рађена обдукција.

„Обдукција није рађена с обзиром на то да није било основа за сумњу да је почињено кривично дело. Тело је предато породици“, казали су из Тужилаштва.

 

Извор: Курир.рс/Аваз.ба