Србија

УБИЦА ИЗАШАО ИЗ ЗАТВОРА, ПА ПОКУШАО ДА СИЛУЈЕ ДЕВОЈЧИЦУ! Вишеструки повратник осумњичен да је напаствовао комшиницу

Предраг Пеђа Дамјановић (40) из Врбаса ухапшен је због сумне да је на улици пресрео две девојчице од шест и седам година, а затим старију покушао да сексуално напаствује!

Како се сазнаје, напад на девојчицу десио се 4.јуна, а језива чињеница је то што је Дармановић осуђивани убица, који је из затвора изашао пре само седам месеци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дармановић је тог дана на уклици видео две девојчице, које су му иначе комшинице. Неко време их је посматрао и слушао је њихов разговор. Једа девојчица се пожалила другој да је боли стомак, штп је он искористио као повод да им приђе каже извор и наставља:

– Понудио им је помоћ због болова. Рекао је „да слободно уђу код чике у двориште“. Девојчице су ушле и тада се десио покушај напаствовања.

Како каже извор, Дармановић је почео да мази седмогодишњакињу чим је ушла на његов посед.

– Под изговором да жели да јој измасира стомак, почео је да је додирује, милује и љуби. Прво јој је љубио стомак, а онда је почео да се спушта ниже…Дете је почело да плаче, а њена другарица се уплашила и истрчала из дворишта. Видевши да дете трчи, Дармановић је погледао ка њој, а жртва је то искористила и успела да побегне – каже извор и додаје да су деца одмах отишла код родитеља и све им испричала.

Полиција је одмах по пријави кренула у потрагу за опасним манијаком. После сат времена је нађен сакривен у некаквом жбуњу. Након саслушања код тужиоца њему је одређен притвор до 30 дана због сумње да је починио недозвољене полне радње – каже извор.

Мештани Врбаса кажу да је Дармановић изузетно опасан по околину, а из затвора је изашао у октобру 2018.године, и то након служења казне за убиство.

Он је 2005.године, са својом тадашњом невенчаном женом и својим братом од тетке убио Здравка Бајића (67) из врбас, рођака своје супруге. Они су Рајића гушили пешкиром, давили каишем, а онда му забили нож у срце! После злочина су испретурали читаву кућу и однели 1000евра и пиштољ – подсећа извор и додаје да је за то убиство Дармановић био осуђен на 14 година, али је изашао мало раније.

Иначе, пре убиства манијак је робијао две и по године и због покушаја убиства.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Курир.рс