Регион

„ПУСТИ ЈОЈ НОГУ“ Помахнитала Кинескиња насрнула на Српкињу у Грчкој! Улетело обезбеђење, настао општи метеж, а разлог је бизаран!

Туристи који су се јуче нашли у једном од барова на плажи на Халкидикију могли су да присуствују прилично бизарној и несвакидашњој сцени отимања чак и умало туче у којој су главне улоге биле поверене једној Кинескињи, Српкињи и обезбеђењу бара, а узрок свему била је – масажа.

Наиме, како очевици, који су своје импресије поводом догађаја поделили у Фејсбук групи „Грчка.инфо“, наводе, разлог сукоба била је масажа и упорна Кинескиња која се попут пијавице залепила за ногу жене из Србије инсистирајући да је измасира.

Како се наводи у поменутој објави кинеска масерка шетала је плажом у потрази за клијентом који би можда желео да га она измасира, где је наишла на младу Српкињу која је била гост бара са мужем и дететом. Српкиња је пристала да је Кинескиња измасира након чега насатаје потпуни хаос.

– Недуго затим жена је отишла у море да се купа, а Кинескиња се врло брзо вратила код њене лежаљке и стала поред чекајући је. Видевши да је ова чека и да је упорна, жена из Србије се враћа на лежаљку и у тренутку кад креће масажа долази конобарица која моли Кинескињу да напусти њихов бар. Истовремено показује проспект и ценовник за масаже и објашњава нашој жени из Србије да и они у свом бару нуде исте услуге и да није дозвољено да масери са стране долазе и у њиховом бару нуде и врше услуге масаже – наводи се у објави где се додаје да Кинескиња видевши да настаје хаос хвата ногу жени и почиње брзо да јој масира стопала.

Како причају сведоци, жена из Србије схватајући да је нехотице направила грешку тиме што је наручила услугу са стране, покушава да извуче своју ногу и говори јој да ипак не жели масажу, међутим Кинескиња јој вуче ногу и не испушта је. Како да је у себи мислила, дај да одрадим ту масажу брзински и наплатим док ме не отерају.

Међутим, иако је обезбеђење покушало да рагује, чак су физчком силом запретили кинеској масерки, она није одустајала од своје првобитне намере.

Један младић из обезбеђења је хвата испод руке да би је удаљио, прети да ће јој лупити шамар, али се она отима и још јаче стеже жени ногу причајући нешто нешто на кинеском.

Кинескиња и Спркиња постају главна атракција на плажи, а посетиоци не скидају поглед са њих будући да је прича добила још једног актера – мужа Српкиње који на енглеском покушава да објасни Кинескињи да његовој жени пусти ногу. При том, жена из Србије јој затим нуди да узме 5 евра само како би отишла и како би цела тарапана престала, али ова не одустаје и наставља да је масира, стеже ногу и не пушта је.

Муж виче Кинескињи на енглеском „Пусти јој ногу!“ Креће вика и убеђивање, док Кинескиња све време ћути са погнутом главом покушавајући да ипак уради масажу.

Но, и поред вике, дреке и читаве гунгуле Кинескиња погнуте главе наставља масажу не би ли добила свој новац.

Читава парада и бизаран догађај на Халкидикију завршени су тако што је Кинескиња наплатила своју масажу, узела 5 евра и отишла.

 

Извор: Ало.рс

НАЈЧИТАНИЈЕ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јул 2019.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031