Србија

РАСКРИНКАН ПОЛИЦАЈАЦ ПЕДОФИЛ У МИОНИЦИ! Мајка пронашла чудне поруке и број без имена у телефону ћерке (13) коју је обљубио В.Ж. (40)!

Фото: Јутјуб

Полицајац В. Ж. из Полицијске станице у Мионици користио је то што је мајка тринаестогодишње другарице његовог сина често радила ноћну смену, па је девојчицу више пута обљубио.

У Мионици је настао потпуни шок када је откривено да је полицајац обљубио девојчицу (13), школску другарицу његовог сина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је, користећи незрелост девојчице, од марта до хапшења њу искоришћавао, прво јој задобивши поверење преко друштвених мрежа, а потом и уживо.

– Реч је о мушкарцу у 40-тим годинама, који је и сам отац три малолетна детета, од којих је једно школски друг 13-годишње девојчице коју је обљубио. Полицајац се терети да је током марта, априла, маја и до средине јуна када је ухапшен, користећи емоционалну незрелост малолетне жртве, најпре са њом ступио у контакт и “емотивну” везу, а потом над њом извршио недозвољене полне радње – наводи извор из истраге.

Због одсуства мајке с којом девојчица живи, и која је у том периоду радила другу смену на свом радном месту, како сазнајемо, тринаестогодишња ученица је често од поподневних сати остајала сама у свом дому. Полицајац је ово користио, па је у вечерњим сатима долазио по девојчицу колима и одвозио је на разна места у околини Мионице где ју је, како се претпоставља, више пута обљубио.

Ужас је разоткрила девојчицина мајка која је приметила да јој се ћерка чудно понаша. Она је након тога узела њен телефон и у њему пронашла „чудне“ поруке са особом којој у телефону није био меморисан идентитет већ само број телефона. Она је ово пријавила полицији, а полицајци су убрзо открили да се ради управо о њиховом колеги!

На предлог Вишег јавног тужилаштва, сазнајемо незванично, судија за претходни поступак Вишег суда у Ваљеву одредио је притвор до 30 дана полицајцу В. Ж. из мионичке полицијске станице.

Како не би била ометана даља истрага и како би се заштитио идентитет жртве, детаљи хапшења и досадашњег поступка, на захтев тужилаштва се не саопштавају.

 

Извор: Блиц.рс/ Ало.рс