Србија

ШРАФ ГА ЈЕ ПОГОДИО У ГЛАВУ И НА МЕСТУ ЈЕ ПРЕМИНУО!

Не знам много о несрећи која нас је завила у црно. Причали су ми, али ја још ништа не могу да схватим, ни да прихватим да сам остала без супруга, а наша два сина без оца. Чим су ми јавили за трагедију, одмах сам се вратила из Немачке, где радим. Не могу ништа више да кажем од туге и бола.

Тихим гласом, ово је за „Новости“ јуче, дан после трагедије у Индустрији меса „Матијевић“, у којој је погинуо радник Мато Перановић (57) из Купина код Бачког Петровца, казала његова супруга Катарина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Велики је ово шок за нас. Колико сам из разговора са људима из фабрике схватила, мој Мате је наводно варио неки котао и изненада је дошло до ексползије. Ваљда га је неки шраф погодио у главу и на месту је преминуо – прича неутешна супруга.

Мате је, како каже Катарина, код „Матијевића“ радио претходних 11 година. Старији син се оженио и отишао из Купина у Бачки Петровац, док је млађи остао у родитељској кући.

– Не знам када ће бити сахрана, а све обавезе у вези са тим су преузели из мужевљеве фирме. Стално су уз нас, и хвала им на томе. Пуно нам значи то што знамо да су уз нас и да у овој несрећи која нас је изненада снашла нисмо сами – каже Катарина.

Узроке експлозије у ИМ „Матијевић“ на Руменачком путу 86 у Новом Саду још није познат. Урађен је увиђај на месту несреће, прикупљају се подаци и даље истрага би требало да покаже шта је проузроковало несрећу у којој је, нажалост, један радник погинуо а други је повређен.

Извор: Блиц