Србија

МЕТЕОРОЛОЗИ ИЗДАЛИ ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ! Сутра ће се на Србију стуштити ЖИВИ УЖАС!

Фото: јутјуб

До уторка сунчано и веома топло.

Данас нас очекује претежно сунчано и веома топло. Ветар слаб променљивог правца. Најнижа температура од 16 до 22, а највиша од 34 до 37 степени.

Републички хидрометеоролошки завод издао је упозорење на високе температуре, јер ће све до уторка, 13. августа, бити веома топло, с највишим дневним температурама од 34 до 38 степени.

У Србији ће данас бити сунчано и топло, са слабим и умереним северозападним ветром. Јутарња температура биће од 16 до 21 степена, а највиша дневна од 33 до 36 степени.

И у недељу нас очекује претежно сунчано и још топлије. Ветар слаб и умеререн јужни и југоисточни. Најнижа температура од 17 до 23, а највиша од 34 до 38 степени. У нижим пределима спустиће се и велика количина влаге, што ће утицати на субјективни осећај топлоте, који ће премашити 40 степени.

До уторка сунчано и веома топло с највишом дневном температуром од 34 до 38 степени. У уторак увече у северним и западним, а у среду и у осталим крајевима очекује се наоблачење и освежење са пљусковима и грмљавином.

Од четвртка ће бити претежно сунчано и мало свежије са температуром око просека за ово доба године и с ретком појавом пљускова са грмљавином, углавном у планинским пределима.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ