Србија

МЕТЕОРОЛОЗИ ИЗДАЛИ ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ! Сутра ће се на Србију стуштити ЖИВИ УЖАС!

Фото: јутјуб

До уторка сунчано и веома топло.

Данас нас очекује претежно сунчано и веома топло. Ветар слаб променљивог правца. Најнижа температура од 16 до 22, а највиша од 34 до 37 степени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Републички хидрометеоролошки завод издао је упозорење на високе температуре, јер ће све до уторка, 13. августа, бити веома топло, с највишим дневним температурама од 34 до 38 степени.

У Србији ће данас бити сунчано и топло, са слабим и умереним северозападним ветром. Јутарња температура биће од 16 до 21 степена, а највиша дневна од 33 до 36 степени.

И у недељу нас очекује претежно сунчано и још топлије. Ветар слаб и умеререн јужни и југоисточни. Најнижа температура од 17 до 23, а највиша од 34 до 38 степени. У нижим пределима спустиће се и велика количина влаге, што ће утицати на субјективни осећај топлоте, који ће премашити 40 степени.

До уторка сунчано и веома топло с највишом дневном температуром од 34 до 38 степени. У уторак увече у северним и западним, а у среду и у осталим крајевима очекује се наоблачење и освежење са пљусковима и грмљавином.

Од четвртка ће бити претежно сунчано и мало свежије са температуром око просека за ово доба године и с ретком појавом пљускова са грмљавином, углавном у планинским пределима.

Извор: Ало