Србија

НОВИ ДЕТАЉИ МИСТЕРИОЗНЕ СМРТИ У ЗРЕЊАНИНУ!

Девојка (25) из Зрењанина преминула је 25. августа, након што јој је ноћ пре позлило у популарној зрењанинској кафани. Њена смрт права је мистерија за Зрењанинце, а радници локала кажу да је девојка била гост на девојачкој вечери.

– Преминула девојка је те вечери била на девојачкој вечери у нашој кафани, све се одиграло у башти. Била је весела, забављала се, али само је одједном пала као свећа, као покошена. Конобари су је одмах изнели из баште, а колегиница наша је позвала Хитну помоћ која се појавила ту за неких седам минута. Гошћа којој је позлило није пила алкохол, само воду, чак су другарице коментарисале да је водила здрав живот, била је вегетеријанац – рекли су из зрењанинске кафане.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они додају да према првим незваничним информацијама које су добили, у крви девојке није пронађен ни алкохол ни наркотици. Њено тело послато је на обдукцију, која ће потврдити због чега је до трагедије дошло.

– Она је била жива у нашем локалу, није истина да је умрла код нас. У пола три, после поноћи се догодио тај инцидент, а она је преминула око 11 часова, пре подне – кажу наши саговорници.

Према њиховим речима, кафана је обележена као место увиђаја, јер тужилац пре обдукције не може знати шта је разлог смрти.

– Не знају да ли је у питању срце, мозак или нешто треће. То ће утврдити обдукциони налаз из Новог Сада – рекли су из кафане.

Зрењанинска полиција рекла да је цео случај прослеђен Вишем јавном тужилаштву овог града.

Извор: Курир