Спорт

БРАЈАНТ ЈЕ ОДУШЕВЉЕН: Јокић ми је један од омиљених играча! А тек шта је рекао о Богдановићу…

Један од најбољих кошаркаша у историји је у друштву Мануа Ђинобилија пратио прво полуфинале између Шпаније и Аустралије (95:88)

Коби Брајант је глобални амбасадор Мундобаскета у Кини, а у петак прати мечеве полуфинала. Између две полуфиналне утакмице, нашао је времена да се обрати новинарима, а осврнуо се и на српске кошаркаше – првенствено Јокића и Богдана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Волим да гледам Јокића, он ми је један од омиљених играча. Доноси сјајне одлуке. Свиђа ми се и Богдановић. Он ми је један од омиљених младих играча. Веома је агресиван, неустрашив. Велики сам љубитељ њихове игре – рекао је Брајант

Један од најбољих кошаркаша у историји је у друштву Мануа Ђинобилија пратио прво полуфинале између Шпаније и Аустралије (95:88).

– Била је сјајна, дивна кошарка. Сјајно се кретала лопта, играчи су изводили одличне потезе када је било неопходно. Било је уживање гледати меч – рекао је Брајан о победи Шпаније.

У другом полуфиналу играју Аргентина и Француска.

– Имао сам дуеле са Факундом Кампацом. Увек је био жесток. Аргентина игра сјајно тимски и офанзивно и дефанти

Американци су у Кини оборили неколико негативних рекорда па се већ спекулише како ће реаговати на дебакл на овом Мундобаскету.

– Мислим да је огроман изазов. Није више о томе да свет јури да стигне САД већ је одавно достигао. Сјајна кошарка се игра у Србији, Шпанији, Аргентини. Биће то велики изазов за следећи тим како год да се он звао.

 

Извор: Еспресо.рс