Србија

ПОТРЕСНА СУДБИНА СТРАДАЛОГ У ЕКСПЛОЗИЈИ НА БЕНЗИНСКОЈ ПУМПИ: Зоран је дошао на одмор, па погинуо јер је хтео да помогне

Зоран Аврамовић (49) из Јаребица код Лознице, који је погинуо од експлозије гаса на бензинској пумпи ’’Нешковић’’, вратио се у родно село како би са најдражима провео предстојеће божићне и новогодишње празнике. Аврамовић је, иначе, радио у Словачкој, у фабрици аутомобила, а у Јаребице се вратио на Светог Николу, испричао је његов ујак Миленко Петровић.

– Зоран је прешао мост на Шепку да наточи гориво и то је учинио на првој бензинској пумпи, чим се прође гранични прелаз на босанској страни. Уместо да се врати назад видео је да се нешто дими и кренуо ка другој пумпи. Људи су из тог правца бежали, а он је пришао да види шта је, можда је мислио да може да помогне, ко зна. Углавном, изашао је из кола и кренуо још нешто више од двадесетак метара када је експлодирало и није му било спаса. Да је остао да седи у својој ‘’зафири’’ не би ништа ни било, само му је стакло пукло на колима, ништа више. Јуче је био код мене, ко је могао претпоставити шта ће да се деси. Судбина, шта ли је, оде по гориво у Босну и не врати се кући. Страшно, оде тако млад човек – испричао је ујак трагично страдалог Аврамовића за Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видео снимак стравичне експлозије на бензинској пумпи „Нешковић“ у близини граничног прелаза „Шепак“ најбоље показује размере катастрофе која је погодила овај део БиХ.

Извор: Курир