Свет

ОПШТИ ХАОС! 50 СРБА СЕ ТУКЛО У БЕЧУ! Макљажа је била толика да су полицајци звали појачање и БЛОКИРАЛИ ЦЕЛУ УЛИЦУ

Чак 50 особа учествовало је у великој тучи у Бечу, када су се чланови једне српске породице окупили у тамошњем ресторану. Након што је реаговала полиција ухапшене су четири особе, а у општој „макљажи“ је било и повређених.

Многобројна породица окупила се у ресторану у Бечу на породичној прослави у суботу, пишу аустријски медији, али је сусрет ескалирао након више узастопних чарки.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Избила је масовна туча која се преселила на улицу, због чега је морала да интервенише полиција на позив конобарице тог ресторана. Дошавши на лице места, полицајци су се шокирали када су видели да се међусобно туче 50 особа! Одмах су позвали појачање, блокирали целу улицу и уследило је хапшење…

Четири особе завршиле су са лисицама на рукама, док је хитна помоћ идентификовала четворо повређених. Мотив туче, засад, није познат, али је извесно да се ради о породичним несугласицама.

Подсетимо, прошле године је дошло до сличног инцидента изазваног од стране 21-годишње побеснеле Српкиње. Три ухапшене особе, три рањена полицајца, уништен полицијски аутомобил и такозвана моторола – био је биланс тог инцидента.

Све је почело када су полицајци дошли на интервенцију због разјарене 21-годишње Српкиње, која је урлала и ударала једног мушкарца насред улице. Полицајци су покушали да јој ставе лисице на руке, а њено привођење је разљутило групу мушкараца која је у том тренутку излазила из оближњег ноћног клуба и дошло је до свађе и туче.

Извор: Курир.рс/Блиц/Јована Алексић