Србија

ЛУЧИЋ НАСТАВЉА ДА ШОКИРА: У вакцини је ЖИГ ЗВЕРИ, ево шта се крије иза короне у Србији

Навикли смо да од Дејана Лучића чујемо много непознатих ствари али ово што смо видели у видеу изазива неверицу. Нисмо сигурни колико су ове тврдње тачне па остављамо читаоцима да верују или не и евентуално провере податке изнете у видеу.

“Имам школског друга који има кума маторог обавештајца израелског Мосада (тајна обавештајна служба Израела). Позвао сам га и питао шта треба да кажем за јутарњи програм ТВ Хепи о корона вирусу. Најважније је да знате Израелски Мосад зна све” каже Лучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рекао ми је прво да смо ми Срби наивни почевши од Николе Тесле који је могао да заради паре за све Србе и да само од његових тантијема за изуме живимо.

Ми Јевреји знање продајемо, али не купујемо од других Јевреја. Бил Гејтс је Јеврејин и не вакцинише своју децу, продаје вакцине туђој деци и одраслима. Ми Јевреји не купујемо вакцине од других, правимо их сами.

Када знате да Бил Гејтс и Џорџ Сорош планирају да се смањи број људи на планети онда је сулудо било шта од њих куповати и веровати им.

Џорџ Сорош је центре за производњу вакцина поклонио Србима. Да ли то значи, пита Лучић да ћемо бити убијани короном у Србији а да не морамо да идемо у иностранство?

Лучић наставља: „Каже мени Јеврејнин, запамтите да се Гејтс бави вакцинама да би зарадио новац а не да би вас излечио“.

Сви богати Јевреји не вакцинишу своју децу и себе а то ради сиротиња.

Сугерисао нам је да откупимо Торлак који је продат Ротшилду, јер је у питању биотероризам. Коронавирус је биотероризам.

Корона је регистрована 2015. године. Те исте године је регистрована и вакцина против короне.

У тој вакцини ће бити нано честице међу којима ће бити и чип који ће кроз вакцину бити убачен у вас. Ако сте православци и хришћани не треба да примате вакцину и да будете чиповани јер је то жиг звери.

Велимир Абрамовић је изнео једну шокантну тврдњу да један човек у Србији од Међународне здравствене организације добија 170.000 долара годишње за промовисање вакцина и због тога је напао Новака Ђоковића. Проверио сам у Израелу, и он добија 190.000 долара годишње.

НАПОМЕНА: Ставови изнети у видеу нису ставови редакције портала Србија јавља. Редакција се ограђује од тврдњи Дејана Лучића.

Извор: webtribune.rs