Регион

УЖАСНО: Децу годинама злостављали, полиција открила КУЋУ СТРАВЕ !

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

До сада је ухапшено 11 људи

Полиција у Немачкој разбила је велику мрежу сексуалног злостављања деце које се догађало у једној кући на северу земље. Званичници су рекли да је банда мушкараца одвела своје рођаке на имање у близини града Минстера, где су их сатима злостављали и снимали.Полиција је пронашла најмање три жртве – пет, 10 и 12 година, као и стотине сати снимака. До сада је ухапшено 11 људи, укључујући и ИТ специјалисту Адријана В. (27) и његову мајку Карину В. (45). Према речима полиције, Адријан, који је бивши осуђеник због дечије порнографије, водио је мрежу злостављања у кући, која је у власништву његове мајке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његова мајка Карина, иначе васпитачица у вртићу, дозволила је сину да користи имање, знајући да ће тамо напаствовати децу. Имање је опремљено сигурносним камерама споља и унутра, како би злостављање било снимано. Полиција сумња да је Адријан на имању злостављао децу, а онда снимке објављивао на Дарквебу, где је основао мрежу сексуалних злостављача која се протеже на пет држава, а неки су одлазили на имање како би сами злостављали жртве.

Међу жртвама наводно се налази и син (5) једног од осумњичених и нећак (12) другог. Полиција је установила да се догодило 15 инцидената злостављања од новембра 2018. до маја 2020. али се плаши да је ово само „врх леденог брега“.

Један напад догодио се за време Адријановог рођендана између 25. и 26. априла, када су се, према речима полиције, четворица мушкарца окупила на имању и злостављала два дечака (5 и 10 година), које је трајало сатима.

Извор: Srbijadanas.com