Русија

РУСИ У ШОКУ: Путин помиловао Зеленског

Владимир Путин је помиловао суровог убицу Дмитрија Зеленског због учешћа у рату у Украјини.

Дмитриј Зеленски (41) служио је казну од 11 година затвора због убиства своје љубавнице Татјане Мелехине (27), а руски председник Владимир Путин га је помиловао због учешћа у борбама у Украјини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зеленски је своју љубавницу задавио, а након тога је самлео њено тело у машини за млевење меса. Након тога је остатке бацио у тоалет. Жртва је била студеткиња. Полиција је након његовог злочина рекла да је „изузетна окрутност“ у убиству „шокирала чак и најокорелије детективе“.

„Он није само раскомадао њено тело, одвојио је месо од костију и самлео га. Потом је самлевено место бацио у тоалет у канализациони систем. Кости је бацио у реку. То је био његова план да сакрије убиство“, рекао је полицијски извор, пренео је Метро, пише Дејли мејл.

Татјанин отац је пријавио нестанак и онда је почела велика потрага. Зеленски је на крају признао да ју је убио након свађе. Он је од Татјане крио да је ожењен и да има ћерку. Дмитријева мајка Галина потврдила је да је он помилован и пуштен из затвора.

„Мој син је отишао у рат из многих разлога, желео је да се искупи за оно што је урадио“, рекла је она. Зеленски је један од хиљада затвореника који су регрутовани право из затвора како би се појачали редови руских снага у Украјини.

Извор: Курир