Свет

ХОРОР! Александра убила сина па га сакрила у картонску кутију! РАЗЛОГ ЈЕ ШОКАНТАН!

Бразилка Александра Дукогенски (33), разведена мајка двоје деце, задавила је свог сина Рафаела (11) јер више није могла да поднесе то што је малишан свакодневно на мобилном телефону играо игрице до касно у ноћ, пишу бразилски медији, а преноси „Телеграф“.

Жена монструм покушала је прво да сакрије стравичан злочин те полицији пријавила да јој је син побегао од куће након мање свађе. На крају је ипак признала шта је урадила и истражитељима детаљно објаснила како је и зашто задавила дете.

Тело у гаражи

Александра за коју пријатељи и комшије тврде да је изгледала као савршена мајка убила је сина 15. маја у породичној кући у граду Планалто на северу Бразила, а затим његово тело сакрила у гаражи првог комшије у картонској кутији. Она је потом позвала полицију и пријавила синовљев нестанак, рекавши да је Рафаело вероватно побегао од куће после наводне свађе.

Полиција у први мах није ништа посумњала, па је несрећног дечака данима тражила по оближњој шуми уз помоћ паса трагача. У потрагу су се укључили и забринути чланови породице, пријатељи и комшије, а међу њима и сама Александра, која је све време хладнокрвно крила страшну истину. Пуних десет дана трајала је потрага, да би се у једном тренутку, како јављају бразилски медији, Александра психички сломила и кроз сузе испричала полицији детаље ужасног злочина.

– Признала је да је дечаку везала комад одеће око врата и потом га задавила.

Није могла да поднесе

Рекла је да више не може да издржи да живи у лажи и да мора да олакша савест, па је детаљно објаснила како је убила малишана и шта је био мотив за тај монструозни злочин. Коако је рекла, Рафаело је последњих месеци по цео дан играо игрице на свом телефону, често и до касно у ноћ, што она више није могла да поднесе. Зато га је задавила – рекао је медијима извор близак истрази.

Написао песму о томе како воли мајку

Бразилски медији објавили су потресан видео у којем мали Рафаел, само неколико недеља пре убистав, рецитује своју песму посвећену мајци Александри. Кроз стихове је изразио љубав према њој и захвалио јој се што чува њега и његовог брата, те рекао да му „њен осмех значи све на свету“.

Извор: Блиц.рс