Свет

ХОРОР! Несталу девојчицу нашли везану у стану педофила! Народ тражио од власти да му они пресуде!

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Након хапшења осумњиченог, гневни народ тражио да га власти предају да му они пресуде. Запалили и возила казахстанске полиције

Полиција у Казахстану ухапсила је мушкарца (62) због сумње да је отео, а потом напаствовао петогодишњу девојчицу у граду Сатпајеву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потрага за девојчицом је уследила након што је отац, 23. јула у поподневним сатима, пријавио њен нестанак. Дете је нестало из куће пријатеља, код којих је породица дошла у посету из другог града, преноси Фергана.ру.

Читав крај кренуо је у потрагу за девојчицом, заједно са полицијом. Приликом опсежне истраге, полиција је обишла више објеката, али од детета није било ни трага ни гласа. Полиција је у првом таласу претраге ушла у стан осумњиченог, али није пронашла девојчицу, јер ју је манијак сакрио у фиоци кауча.

Тек након неколико сати добили су дојаву из те зграде да чују вриштање детета. Полиција је опет изашла на терен и педофила су тад ухватили на делу. Девојчицу је везао голу везао лепљивом траком и иживљавао се над њом у стану, јавља Даилy Стар. Одмах је ухапшен.

Дете је хитно пребачено у болницу где је, према наводима медија, константовано да је девојчица силована.

Након привођења осумњиченог, у граду је уследио хаос. Бесан комшилук али и други грађани Сатпајева окупили су се испред полицијске станице захтевајући од власти да им предају починиоца, како би му они пресудили. У окршају који је настао запаљена су и полицијска возила, а зграда је гађана каменицама.

Истовремено, друга група демонстраната упала је у стан где је манијак држао девојчицу. Цео стан су демолирали.

– Мислили смо да ће читаву зграду запалити. Видели смо дим, нешто је ужасно смрдело – сведочио је један од станара зграде.

Против осумњиченог је подигнута оптужница која га терети за киднаповање и обљубу малолетног лица. У случају да буде окривљен, биће осуђен на хемијску кастрацију и вишегодишњу казну затвора.

За сада нема информација о стању детета.

Фото: pixabay

Извор: Телеграф.рс