Регион

АЛАРМИРАНА ПОЛИЦИЈА: Откривен ТАЈНИ ПЛАН АЛБАНАЦА, ХАОС НА ПОМОЛУ!

Тензија све више расте.

Тензије у Тирани подигнуте су на максимум после доласка Црвене звезде у престоницу Албаније, где ће у уторак од 20.00 на стадиону „Аир Албанија“ одиграти меч 2. кола квалификација за Лигу шампиона. У спречавању евентуалних нереда ангажоване су бројне службе безбедности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најновија вест гласи да је ФК Тирана информисао полицију да има сазнања да постоји велики страх од неочекиваних догађаја током меча против Звезде. Клуб је добио информације да неке особе припремају скандал и прекид меча политичком поруком која би требало да буде достављена дроном.

Подсетимо, меч у Тирани игра се без публике, па је дрон једина шанса да се нешто тако оствари. То не би био први пут Албанцима да изврше овакав вид провокације и то су већ урадили у октобру 2014. године, када је Исмаил Морина на мечу у Београду између Србије и Албаније пред крај првог полувремена дроном послао заставу велике Албаније, која је изазвала прекид и општу тучу на терену, а занимљиво је и да је један од учесника туче сада играч Тиране.

Извор: Srbijadanas.com