Регион Србија

ХАЈКА НЕ ПРЕСТАЈЕ: Хрвати желе да смене Вучића !

Хрвати настављају хајку на Вучића зато што штити српске националне интересе и не да на Србе. Сада би и да они бирају власт у нашој земљи.

Већ је устаљена пракса да се свакодневно напада актуелна српска власт из комшијске земље, што преко портала, што преко политичких емисија, изјава разних „политиколога“ и оних који „знају како би требало да функционише систем у Србији“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако је потпредседник Владе Хрватске, Томо Медвед, „херој Домовинског рата“ и потпредседник Владе, изјавио следеће:

– Нажалост, и ове године чули смо неутемељене поруке, искривљавање историје и видели перформансе из Сремске Раче у режији оних који су учествовали у агресији на Републику Хрватску. То је унутрашње питање политике Србије и, пре свега, питање с којим се они као друштво требају суочити и реално сагледати историјске чињенице и своје погрешне политике из прошлости. Поруке које чујемо ових дана нису поруке цивилизоване и европске Србије, али свој пут они одређују сами – изјавио је Медвед уз јасну поруку која је много више од пуке изјаве, већ директно мешање у политику Србије, уз наравно, скандалозне закључке.

Он је додао да је „српској политици потребан преокрет“, док слично размишља посланик хрватског парламента, Бојан Главашевић.

– Већ дуго размишљам о питању на које још увек немам одговора, а оно гласи: како успоставити дијалог, кад би саговорник у том дијалогу требао бити Александар Вучић? Дијалог су својевремено успоставили Иво Јосиповић и Борис Тадић. Можемо се надати да ће с временом на чело Србије опет доћи неко с ким ћемо моћи радити на помирењу, искрено и пријатељски – између осталог поручио је Главашевић на Фејсбуку.

Хушкање и мешање у политику Србије, пре свега неистинитим и ужасним „тврдњама“ се наставља.

Извор: Ало.рс