Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОБРАТИО НАЦИЈИ ИЗ ТУРСКЕ! Ове речи су шокирале све грађане!

За Србију важно да има одличне односе са Турском, поручио из Истанбула

Председник Србије Александар Вучић данас ће се састати с турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом у Истанбулу, а рано попдоне се очекује разговор тет-а-тет, без присуства делегација.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пре састанка, обратио се грађанима Србије и том приликом рекао:

– Турска је једна од најзначајнијих регионалних сила и све је важнија у светским оквирима. Важно је да имамо одличне односе и да их унапређујемо. Дошао сам на позив председника Ердогана, разговараћемо о горућим политичким питањима, али ја сам спремио одређене економске теме. Што се тиче турске стране мислим да су они заинтересовани за више тема и мислим да они не би желели да неке друге велике силе узму Србију под своје окриље. Сигуран сам да ћемо разговарати и споразуму у Вашингтону, али и о односима у Медитерану. Председник Ердоган је увек желео да саслуша Србију. Трудићу се да задржимо такву врсту односа – рекао је председник Вучић.

ВУЧИЋ ПОТВРДИО: Пао МиГ-21

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да га је вест о паду авиона код Лознице дочекала у Истанбулу и да још нема званичне информације из Министарства одбране.

„Чуо сам да је била нека несрећа са нашим једним старим авионом 21, надам се да вести нису тачне, али проверићемо то“, рекао је Вучић.

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Пинк тв