Србија

ДОКТОРКА ДАРИЈА ПОСТАЈЕ МИНИСТАРКА! Преломила шта ће и како с Кризним штабом када уђе у владу! Ово нико није очекивао!

БЕОГРАД – Др Дарија Кисић Тепавчевић рекла је јутрос да је почаствована позивом да уђе у нову владу, а ако се и догоди да постане министар за рад, запошљавање и борачка питања, да ће остати у Кризном штабу.

Кисић Тепавчевић је, гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва, потврдила да је имала разговоре са председником Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић око ангажмана у новој влади.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање да ли је затечена понуђеним местом у новој Влади, одговорила је да то сада „није ништа занимљиво“.

– Свако од нас је радио свој посао, није размишљао о нечему другом. Да ли сам затечена? И да и не. Да ли сам спремна да пружим свој максимум? Да, рекла је Кисић Тепавчевић.

Она је поновила да неће бити нових мера против корона вируса, сем ригорознијег поштовања постојећих, и додала да су превентивне мере успешне и за друге респираторне инфекције, јер их је сада мање него што је то уобичајено за овај период.

– Иако има много непознаница о корони, вирус се шири онолико колико се држимо или не придржавамо превентивних мера, истакла је др Кисић Тепавчевић.

Скок заражених последњих дана није неочекиван, али смо се с друге стране надали да ће нас заобићи велики талас који је запљуснуо регион, рекла је Кисић Тепавчевић и додала да за то што смо дуго одолевали наглом повећању броја оболелих.

Она је рекла да су се најстарији суграђани показали као наодговорнији, али да су одговорност показали и ђаци, студенти и додала да треба да схватимо да је свако од нас одговоран пре свега за своје здравље и за здравље својих најближих.

 

 

 

 

Извор: (Курир.рс/Тањуг)