Спорт

Није добро! НЕШТО С НОВАКОМ НИЈЕ БИЛО У РЕДУ! Ово нико није приметио у финалу! Ево о чему је реч!

Тениски тренер Патрик Муратоглу сматра да Новак Ђоковић није био најбоље припремљен за меч са Рафаелом Надалом у финалу Ролан Гароса (3:0)

Муратиглу каже да Новак није личио на себе, није био онај Новак који је спреман да уништи ривала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Надал је играо своју игру и то је нешто што је врло добро за њега, јер никад не разочара. Победио или изгубио, он је увек ту. Увек стартује солидно, увек игра своју игру и ако му је потребан виши ниво, он га подигне. Управо то Ђоковић није урадио. Од почетка меча могли смо да видимо да нешто није у реду, јер је Новак хтео да скраћује поене са дроп-шотовима, брзоплетим одлукама. Није био припремљен за релије. Резултат је био 6:0, 6:2. Не очекујете такав резултат у дуелу Рафа – Новак – рекао је Муратоглу, који подсећа да би финале Аустралијан опена 2019. требало да буде добар пример који Новак треба следити у будућности када буде играо са Надалом.

– Видели смо Ђоковића како игра и осваја многе гренд слемове, али овај Новак је био другачији. Сећам се финала Аустралијан опена 2019 када сам рекао „Вау, Ђоковић уништава Надала“. Имао је другачији став, био је усправан и могло се осетити његово самопуздање. На терен је тада истрчао спреман да уништи ривала. Када тако изађе, то је нешто најбоље. У овом финалу Ђоковић није био Ђоковић каквог познајемо. Није ушао са најбољим менталитетом – приметио је Муратоглу.

 

 

 

 

Извор: Информер.рс