loading...
Спорт

ПУКЛА БОМБА НА МАРАКАНИ: Црвена звезда довела фудбалера Интера (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Велика очекивања пред младим момком рођеним у Паризу.

Нови фудбалер Црвене звезде је Аксел Бакајоко (22). Брзоноги везиста ће потписати уговор на три и по године, а на стадиону Рајко Митић месечно зарађивати 12.000 евра. Интеру ће уместо обештећења припасти 15 посто од наредне продаје момка рођеног у Паризу сазнаје “Моззарт спорт”.

Дужина уговора само потврђује више него озбиљна очекивања на Маракани од младог играча, који би требало да буде важно решење на евросцени, али и озбиљан залог за будућност, односно неко ко би могао да донесе додатан профит црвено-белима.

Бакајоко је огроман потенцијал показао још у најранијим фудбалским данима, па га је Интер са само 17 година довео из Париза, где је наступао за тамошњи Ред Стар. Ипак, огромна конкуренција и велика очекивања на Ђузепе Меаци натерали су га да срећу потражи на неком другом месту. Прво је ишао на позајмицу у француски Сошо, а претходне две године је провео у швајцарском Санкт Галену.

У претходне две сезоне, од чега је прошла била специфична због актуелне пандемије вируса корона, Бакајоко је забележио чак 57 наступа за швајцарски клуб. Истиче се изузетним атлетским способностима, експлозивношћу, али и завидном техником, па би могао да буде решење какво се на стадиону Рајко Митић тражи још од одласка Немање Радоњића у Олимпик из Марсеља.

Извор: Mozzart sport/srbijadanas.com

loading...