Регион

Хорор! Тешка саобраћајна несрећа: СМРТНО НАСТРАДАЛИ РОДИТЕЉИ И БАКА, ДЕЦА ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА!

Кадира М. (60) преминула је у болници у Мостару усред повреда задобијених у тешкој саобраћој несрећи која се јуче догодила код Мостара.

Несрећна жена је трећа жртва овог удеса, а у којем су страдали и њена кћерка и зет. Двоје деце је тешко повређено, преноси Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Др. Мехмед Хазнадар, шеф Одељења за анестезију, реанимацију и интензивну негу болнице “Др Сафет Мујић”, истакао је да је несрећна жена примљена са изузетно тешким телесним повредама, у коматозном стању, довезена у ову болницу, а упркос силним напорима лекара, који су је и реанимирали, она је, нажалост, подлегла, пише Аваз.

Подсетимо, жена се налазила у аутомобилу “опел астра” у којем су погинули њена кћерка Јасмина О. и зет Русмир О., док су њихова деца, од девет и 12 година, тешко повређена, а хоспитализовани у болници Мостар и где су, за сада, стабилно.

У тој болници је и жена која је управљала “аудијем” М.И. (20), које је, такође, учествовало у овој несрећи, а која је синоћ подвргнута оперативном захвату, након што је задобила тешке телесне повреде.

Оба возила су ради неопходних вештачења превезена у круг Полицијске управе Мостар, а обдукција смртно страдалих особа, по налогу дежурне кантоналне тужитељке биће урађена сутра.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс