Србија

ОТКРИВЕНА ИСТИНА О СЛИЦИ НА КОЈОЈ ЈЕ МИЛЕНА НАСМЕЈАНА СА МИКОМ: Огласио се њен адвокат (ФОТО)

Алексићев браниоц тврди да је настала после датума за који је глумица Милена Радуловић навела да је силована

Адвокат Југослав Тинтор, који заступа ученице школе глуме које су Мирослава Мику Алексића пријавиле за злостављање каже за Курир да фотографија не доводи у питање садржину исказа Милене Радуловић, али да не може детаљно да говори о томе јер би тиме открио делове њеног сведочења у тужилаштву, а које носи ознаку тајности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, на фотографији која је данас објављена у медијима а која је, према тврдњама Алексићевог браниоца, настала после датума за који је глумица Милена Радуловић навела да је силована у просторијама школе глуме, виде се она, осумњичени, његова супруга као и остатак групе.

– Та фотографија ни на који начин не компромитује веродостојност исказа Милене Радуловић, на против, у њеном казивању су објашњене све околности њеног настанка, односно сведочила је о догађају приликом ког је она настала – каже Тинтор за Курир.

Фотографију можете погледати ОВДЕ.

Он наводи и да је објављивање фотографије као и захтев за изузеће који је одбрана поднела током данашњег сведочења једне од оштећених покушај злоупотребе и манипулације од стране одбране окривљеног.

Наиме, саслушање треће жртве данас је било прекинуто пошто је Алексићев бранилац, адвоказ Зоран Јаковљевић због сумње у пристрасност затражио да из предмета буде изузет заменик Вишег тужиоца у Београду који води тај предмет. Међутим, пошто је Виши тужилац одбио захтев, саслушање је настављено и после више од пет сати, довршено.

– Саслушање девојке која није спремна да носи медијски притисак довршено је у конитинуитету, у једном дану, чиме је спречена секундарна виктимизација жртве – потврдио је Југослав Тинтор за Курир.

 

Извор: Курир