Свет

Потпуни преокрет? ТРАМП МОЖЕ ОСТАТИ НА ВЛАСТИ! Жириновски открио сценарио последње шансе за америчког председника!

Фото: Јутјуб

АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп може остати на власти ако уведе ванредну ситуацију у земљи, написао је лидер ЛДПР Владимир Жириновски 3. јануара на свом каналу Телеграм.

– Све док је Трамп председник, сви га слушају: може уклонити непримерене тужиоце, заменити судије, командовати војском – максимално користити сва овлашћења. Разлог отказивања изборних резултата може бити ванредни режим. Ово је последња шанса за Трампа, јер ће га, у супротном, у наредне четири године демократе једноставно уништити – сматра Жириновски.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он наводи да Русија може да подржи Трампа, и направи договор о финансијској подршци, на пример, арапских шеика.

Жириновски је такође препоручио да се Трамп ипак вакцинише и да, ако је потребно, могао би му чак послати и руску вакцину.

Према званичним подацима, демократа Џо Бајден победио је на председничким изборима у Сједињеним Државама. Трамп то не признаје. Конгрес треба да одобри резултате избора 6. јануара. Једанаест актуелних и новоизабраних републиканских сенатора саопштило је да ће се успротивити потврди исхода америчких председничких избора на седници Конгреса заказаној за 6. јануар, уколико се не спроведе, како су указали, десетодневна хитна ревизија резултата избора.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс