Свет

ХОРОР! Авион се срушио на кућу! ИМА МРТВИХ!

Три особе су мртве након што се мали авион срушио на кућу изван Детроита, саопштио је шериф округа Оакланд.

Верује се да су страдали пилот и два путника, саопштила је шерифова канцеларија. Петочлана породица која живи у кући извукла се жива, али кућу је захватио пламен, саопштила је канцеларија. Кућа се налази у градском насељу Лион, око 40 километара западно од Детроита.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мајка је рекла компанији ВДИВ за ЦНН да је породица била унутра када се авион срушио. Рекла је да су се у дневној соби свађали око тога који филм гледати и да су се управо преселили у другу собу када је авион ударио у кућу, наводи ВДИВ.

Да су мајка, отац и троје деце остали у дневној соби, била би то друга прича, известио је ВДИВ. Породична мачка је умрла, према ВДИВ. Кућа се налази северно од аеродрома Оакланд, којим управља округ Оакланд.

Ерик Мален рекао је за ВДИВ да је пад авиона увек био његов најгори страх у том кварту, јер авион увек лети изнад аеродрома удаљеног око километар.

„Имам двоје браће и сестара млађих од 2 године, а они су горе спавали; дремали су … Бринемо се да се ово могло догодити и нама, јер овај авион све време лети овде ниско“, други комшија , Чејс Саутвик, рекао је за медије.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/ CNN