Србија

САДА ЈЕ СВЕ ПОЗНАТО! Ево у каквом се здравственом стању налази Чедомир Јовановић!

Различите информације о здрављу лидера ЛДП Чедомира Јовановића данима се смењују у јавности, па се ишло и дотле да има емболију плућа и тумор на кичменој мождини. Међутим, Јовановић који је на лечењу у КБЦ „Драгиша Мишовић“, у стабилном је стању и има плеуритис – запаљење плућне марамице, што му је стварало велике болове.

Поред овога, политичар има још један здравствени проблем, тврди извор близак лидера ЛДП.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не може да се каже да Чеда има тумор, као што су неки објавили, сваки тумор се констатује само након биопсије, а њему није ни рађена биопсија, нити лекари сумњају на ту болест. На последњем прегледу је нађено да има израслину на грудном пршљену, али то може да буде и најобичнија циста. Тек ће се установити даљим претрагама. Битно је да не трпи више страшне болове, који су вероватно били изазвани свим тим и спондилозом кичме, односно упалом нерва коју има – рекао је извор.

Додаје да је политичар и даље у регуларној болничкој соби на одељењу и да нема потребе за кисеоником, нити је ковид позитиван.

Јовановић је у јулу такође био у болници, у КБЦ „Бежанијска коса“, али и на Инфективној клиници, јер му је био дијагностикован корона вирус, а тада је имао тешку клиничку слику. Због отежаног дисања и опште слабости, политичар је био више пута прикључен на кисеоник.

Поред тешке упале плућа, лидер ЛДП је тада имао и високу температуру, али и кардиолошке проблеме. И након неколико месеци Јовановић није успео да се врати у добру физичку форму јер га је корона потпуно оборила.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/ Srbijadanas.com