Србија

УЖАС У ТАКОВСКОЈ: Пререзао човеку врат због паркинг места

Слађан В. из Крушевца тешко је повређен када га је данас око 16 сати ножем напао Никола Ј. у пределу врата, пресекавши му артерију. Слађан В. је како смо сазнали, збринут у болници и за сада је у стабилном стању.

Свађа је настала око паркинг места, на углу Таковске и Шуматовачке улице у Крушевцу. Према речима очевидаца, до свађе је дошло на паркинг месту испред улаза у једну од зграда, где се Слађан В. накратко зауставио са својим аутомобилом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Са Слађаном је била супруга у ауту. Стао је на кратко како би свратио до радње за хемијско чишћење. Убрзо се појавио нападач и стао иза њега. Жена му је рекла да сачека минут, и да ће се Слађан вратити – прича један од очевидаца.

Када се Слађан вратио, почела је препирка због паркинг места, а онда је нападач извукао нож.

– Рекао му је зашто се паркирао на зеленој површини. Свађа је постајала све напетија и онда је нападач извадио нож – лептир и исекао га по врату – каже овај Крушевљанин.

Прву помоћ повређеном мушкарцу указали су станари, тако што су га однели у оближњу зубарску ординацију, где му је указана прва помоћ. Хитна помоћ је убрзо стигла, превезавши га на реанимацију у болницу. Иако је Слађан за сада стабилно, и даље је животно угрожен.

Нападач је одмах ухапшен, а како очевици причају, није ни бежао, већ је само бацио нож.

– У том тренутку преко пута је била саобраћјна полиција, јер се одржавало полагање возачког испита. Зато је и полиција врло брзо дошла на лице места. Како сам чуо, нападач је иначе познат као проблематичан тип – испричао нам је овај очевидац.

Извор: Блиц