Србија

Стравичне тврдње! ЧАК 90 ОДСТО ОРУЖЈА ПРОНАЂЕНОГ КОД БЕЛИВУКА И ЕКИПЕ У ВЛАСНИШТВУ МУПА! Ево шта се крије иза свега!

Директор Српског телеграфа Саша Миловановић рекао је јутрос, гостујући у јутарњем програму на ТВ Пинк, да је 90 одсто оружја пронађеног ког ухапшеног крининалца Вељка Беливука и његове екипе, у власништву МУП-а Србије и да би надлежни морали озбиљно да се позабаве тиме ко је то наоружење из полиције износио.

Најгоре од свега је, како је нагласио Миловановић, што је било у плану да се тим оружјем убије и сам председник Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Српски телеграф ће се у сутрашњем издању бавити овом проблематиком, чак ћемо објавити и преписку и СМС поруке које су размињивали Беливук и његова екипе. Да сад све не откривам, али из те преписке се види да су они били планирали да нападну председника Вучића, у једној поруци Беливук чак каже да су у томе закаснили два дана. Оно што је чињеница јесте да је у он из структура МУП-а имао озбиљну логистичку подршку у виду снабдевања наоружањем, праћењу, застрашивању противника… Основано се сумња да се појединци директно из МУП-а вођени ка њему – рекао је Миловановић и позвао људе да сутра обавезно набаве Српски телеграф, јер ће сазнати пуно шокантних детаља.

Он је нагласио, да управо из овог разлога, многи поштени полицајци нису ни смели да се баве својим послом.

– Па, чим је људима стизао предмет у коме се помиње Беливук или неко од њему блиских људи, поштени полицајци су, оправдано страхујући за свој живот, предмете гурали у фиоку и остављали за нека боља времена. Требало је да Вучић директно оде у полицију и каже им да крену до краја, да имају подршку…

У овом контексту, осврнуо се и на последње нападе на сина председника Данила Вучића, рекавши да криминалцима он само служи као средство за обрачун са Александром Вучићем.

– Зна се да онај ко је објавио те приче заправо кум Драгана Ђиласа. Они преко тамо неких назови „фракција фракција неких опет фракција“, а знамо да је главна фракција на чијем челу је Вељко Беливук, већ у затвору, покушавају да криминализују Данила Вучића, а циљ је да се сломи Александар Вучић – рекао је Миловановић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс