Свет

Велика трагедија! ХЛАДНОКРВНО УБИО ДЕТЕ (6) ЗБОГ СВАЂЕ У САОБРАЋАЈУ: Преминуо мајци у наручју!

Трагедија каква се не памти

Полиција је у потери за особом која је упуцала и убила шестогодишњака, док се налазио у мамином аутомобилу на путу до школе, након што је она у саобраћају нагло „исекла“ путању другом аутомобилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ејден Леос је узвикнуо „Мамице, боли ме стомак“, након што је погођен док се возио на задњем седишту аутомобила који се кретао државном рутом 55, у граду Оранж, близу Лос Анђелеса.

Смртоносни ланац догађаја наводно је започет негде око осам сати ујутро када га је Ејденова мама водила у школу у свом аутомобилу.

Она је другом возачу показала средњи прст у ретровизору, али док је мењала траку, наоружани мушкарац за кога се верује да је седео на сувозачевом седишту аутомобила којим је управљала жена, пуцао је у њено возило.

Ејденова мама се зауставила крај пута и привила свог сина у наручје док се полицајац није зауставио и покушао да оживи дечака.

Возилом Хитне помоћи Ејден је пребачен у дечју болницу у округу Оранж, где је проглашен мртвим.

Његова уплакана сестра Алексис Клунан изјавила је да је њена мама морала „држати свог синчића док је умирао и да је тренутно јако потрешена“.

– Рекао је „мама боли ме стомак“ док је крварио у њеном наручју – рекла је.

Алексис се присетила да је њен млађи брат често долазио у њену собу како би рекао да је пуно воли.

– Молимо вас да нам помогнете да пронађемо људе који су то урадили мом малом брату – рекла је.

– Имао је само шест година и био је тако сладак. Био је врло љубазан дечак па вас молим да нам помогнете да откријемо ко му је то учинио – понављала је Алексис.

Сведок Рејес Валдивија рекао је полиција да је Ејденова мама „исекла“ возача беле лимузине након што је и он њој то урадио.

Ејденова мама им је рекла да је свој аутомобил усмерила удесно и приметила да се у белој лимузини налазе мушкарац и жена, а они су се довезли иза ње и неко је пуцао из пиштоља.

– На несрећу, дечак на задњем седишту је упуцан – изјавио је службеник патроле за калифорнијске ауто-путеве Флорентино Оливера.

Стрелац је у бекству од петка увече. Власти се надају да ц́е се јавити неко ко ц́е можда имати информације о траженом убици.

– Ако сте се возили поред, видели сте нешто што није у реду, позовите, чак и да није нешто битно, позовите нашу канцеларију – рекла је полиција.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com