Србија

ЧЕДА ПОНОВО ЗАГАЛАМИО НА ВОДИТЕЉКУ УСРЕД ЕМИСИЈЕ: Шта вам није јасно? Верица му одбрусила

Фото: Јутјуб

Лидер ЛДП у емисији изгубио контролу због питања у вези са инцидентом на Новом Београду.

У емисији „Хит твит“ на телевизији Пинк, водитељка Верица Брадић је покушала да од лидера ЛДП Чедомира Јовановића добије одговор на питање – шта се догодило испред локала брзе хране на Новом Београду када је Јовановић наводно разбио излог локала и шутирао аутомобиле – између осталог и полицијско возило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Шта вам није јасно?! Ја немам проблем с навијачима, већ са криминалцима. Па, кажете да су навијачи, је л’ имају они име? Је л’ они певају? Је л’ су били на Еуросонгу, где су били они? – иронично је Јовановић питао водитељку која му је поменула да се писало да се радило о навијачкој групи Хијене.

– Ко су Хијене, мене питате? Да ли сам ја ветеринар? По чему су они познати? Да ли сам ја ветеринар? – питао је Чеда.

– Немојте ви мене да испитујете. Ја само покушавам да схватим шта се догодило – одбрусила му је водитељка-

Препирка се наставила, као и повишен тон којим се лидер ЛДП обраћао Верици Брадић.

– Ја вас питам једно, ви одговарате друго“, рекла му је водитељка у једном тренутку и додала: „Немојте мене да нападате, само покушавам да сазнам шта се догодило“.

– Ја сам се враћао кући, они мени пришли, а не ја њима. Ако неко долази у мој свет онда нека буде спреман да му се ја супротставим. Неће ми улазити у кућу ногом – истакао је Јовановић и додао да се десио инцидент и да је звао полицију.

Извор: srbijadanas.com