Свет

Навијачи у неверици! ШТА ОВО ЗНАЧИ, СВИ СУ У ШОКУ? Питање је када ћемо Новака опет видети на терену!

Новак Ђоковић изгубио у финалу Ју Ес опена од Данила Медведева са 6:4, 6:4, 6:4 и тако пропустио огромну шансу да освоји рекордан 21. гренд слем и на листи претекне Роџера Федерера и Рафаела Надала

До краја сезоне највећи турнир који Ђоковића очекује је завршни мастерс у Торину. Пре тога су играју турнири из серије 1.000 у Шангају и Паризу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видећемо да ли ће најбољи тенисер света да направи дужу паузу пред финиш сезоне, питање је и да ли ће се враћати на терен до краја сезоне.

– Право да вам кажем, немам никакав план, апсолутно ништа. Не знам да ли ћу играти било шта, било где. Тренутно сам само овде, у мислима, у Њујорку – признао је Новак и шокирао мало навијаче.

Новак има 34. године, али и даље верује да има простора за напредак.

– Мора да се напредује. Стагнација значи назадовање у том контексту. Без тренинга, на терену и ван њега, нема резултата. Што више време одмиче за нас маторије, то нам је дупло теже него млађима да останемо на врху и да будемо кандидати за освајање слемова. Свестан сам тога, али није то нешто што ме брине, то је природни циклус у животу. Не осећам се старо и истрошено када је тело у питању.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс