Свет

ХИТНО ХОСПИТАЛИЗОВАН БИЛ КЛИНТОН: Погледајте како је Хилари улетела у болницу (ФОТО)

Информација да је бивши амерички председник Бил Клинтон примљен је у болницу због инфекције обишла је свет брзином светлости.

Његово стање је стабилно за сад, саопштили су лекари у болници у Калифорнији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Клинтон (75) је хоспитализован у уторак увече у Медицинском центру УЦИМ у калифорнијском граду Ервајну, због сумње на инфекцију крви, за коју лекари верују да је започела као уринарна инфекција, преноси Ројтерс позивајући се на извештај ЦНН.

Само два дана касније његова супруга и велика ривалка претходног председника САД, Доналда Трампа, ухваћена је како улази у болницу у којој је хоспитализован Бил Клинтон.

Видно уплашена за супругово стање, Хилари је покушала да се сакрије од седме силе, али безуспешно.

У скромном браон капуту, са обавезном маском, и са обезбеђњем прошла је кроз болницу, како би разговарала са лекарима који су задужени за Билово здравствено стање.

Она се тим поводом није оглашавала иако сви светски медији очекују било коју изјаву када је здравстено стање њеног супруга у питању.

Бивши амерички председник Бил Клинтон једном приликом изјавио је да ма велико поверење у своју супругу Хилари, као и да је она „стена“ у породици. Осим тога, он је навео да је Хилари његов ослонац и да му је помогла да преброди ризичне тренутке у каријери.

– Кад год сам имао проблем, она је била стена у нашој породици – рекао је Клинтон у интервјуу за ЦНН у Денверу.

– Градили смо живот на основу ствари за које смо марили, које смо волели. Благословени смо ћерком која је, рекао бих, врло добра. Веома смо благословени – рекао је бивши председник САД, говорећи о 40 година брака са Хилари

Извор: najzena.rs