Свет

Шокантно! ИЗБАЧЕНА ИЗ ЈУТАРЊЕГ ПРОГРАМА – Водитељка ДОБИЛА ОТКАЗ јер је ОДБИЛА вакцинацију!

Фото: Pixabay.com

Америчка водитељка Меган Греј, коју су гледаоци гледали у „Добро јутро Мисисипи“, добила је отказ јер је одбила да се вакцинише.

– Желим да вас обавестим да искрено не знам каква ме будућност чека што се тиче моје каријере на WLOX-у. Само сам осећала да треба искористити ову прилику и рећи вам хвала што сте ме пуштали у ваше домове последњих неколико година – рекла је Меган у емисији, пише Daily Mail.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

WLOX је, иначе, виртуални телевизијски канал који је у власништву Grey телевизије и Меган је тамо радила 18 година, од чега је 14 година водила јутарњи програм. У емисији није објаснила разлог свог отказа, али се зато огласила на Фејсбуку.

– Отац ме увек учио: интегритет је чинити праву ствар чак и кад нико не гледа. Увек сам живела по томе, али у овом случају пуно људи ме гледа. Зато се осећам присиљеном да кажем истину и објасним због чега ме више нећете виђати на WLOX-у. Нисам вакцинисана и стога више не испуњавам захтев за запошљавање на Греј телевизији, односно било којој њиховој постаји – написала је Меган.

Каже да, упркос својој одлуци, и даље поштује одлуке појединаца да се вакцинишу те да је она прележала корона вирус.

– Нажалост, због моје одлуке о вакцинисању суочила сам се с отказом. Одлука је била тешка и знала сам да ће утицати на мене и моју породицу. Верујте да сам покушала све што сам могла да задржим свој посао, укључујући и понуду да се тестирам сваки викенд. Моји захтеви су одбијени – рекла је она.

– Болно је рећи збогом, боли растанак под овим уусловима. Међутим, у души знам да је то права одлука за мене и моју породицу. Можда сам изгубила посао, али сам сачувала интегритет – закључила је водитељка.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Srbijadanas.com