Србија

Шокантно! УБИЦЕ ЂОКИЋА ОДНЕЛЕ СВЕСКУ ДУЖНИКА? Још једна мистерија у вези са убиством породице из Алексинца

Полицијски инспектори нису пронашли никакву свеску или списак дужника у стану или у мењачници Горана Ђокића из Алексинца, који је 26. септембра у селу Моравци отет и стрељан заједно са супругом Горданом и ћерком Лидијом.

Убиство породице Ђокић шокирало је Србију! Много прича и спекулација се појавило у јавности од тренутка када је објављено да су Горан, Гордана и њхова ћерка Лидија убијени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Последња у низу информација која се појавила у медијима је да је Горанову свеску дужника убица однео заједно са парама које је Ђокић крио у свом аутомобилу.

Како је утврђено досадашњом истрагом, Ђокићи су кобне ноћи кренули и куће Горанове мајке у Моравцу ка Алексинцу, али су на првој раскрсници у том селу отети.

– Вероватно је Ђокић у Моравцу примио убицу у ауто јер га је добро знао, не слутећи да ће то коштати живота и њега и његову породицу. Могуће је такође и да је убица прерушен у полицајца који је зауставио Ђокиће, ушао им у ауто и претећи пиштољем натерао их да се одвезу до обале Јужне Мораве, где их је ликвидирао, спалио тела и бацио у јаму. Потом је убица, који је највероватније имао и помагача, одвезао Ђокићев ауто до села Тешице, где су га запалили – истиче извор Информера и додаје:

– У гепеку Ђокићевог аута је била специјално израђена каса у којој је била велика количина новца. Горан је, наиме, пре убиства продао кућу у Алексинцу за више од 100.000 евра и те паре је дрђао у ауту. Међутим, тај новац није нађен током увиђаја. Пошто је утврђено да је Ђокић, осим што је био власним мењачнице, позајмљивао људима новац под камату, сасвим је могуће да је негде чувао и списак дужника, али тај списак није нађен ни у Горановом стану нити у локалу. Ако је имао свеску дужника, убица ју је однео заједно с новцем или ју је можда спалио заједно са Ђокићем аутом – истиче саговорник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс