Србија

ШОКАНТНО! Џонићеви синови уверени да њихов отац НИЈЕ УБИО Ђокиће: Све открили мајци кад је дошла у посету

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

Браћа која се нису видела од хапшења имају чврст алиби

Милан и Стефан, синови Горана Џонића, првоосумњиченог за убиство својих рођака Горана, Гордане и Лидије Ђокић, дубоко су уверени у невиност свог оца, што су испричали и својој мајци Сузани када им је била у посети!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Горан Џонић ухапшен је због сумње да је 26. септембра убио трочлану породицу Ђокић, а он је након хапшења у злочин умешао и своје синове Милана и Стефана, а потом и мештане Моравца, браћу Костадина и Александра Милошевића. Сви они се налазе у притвору у Нишу.

– Синови су убеђени да он није могао сам да изведе такво крваво дело, а то су рекли и мајци Сузани, која је ових дана била у четвртој посети супругу. Она је све време неутешно плакала јер су јој све мушке главе у породици иза решетака – каже добро обавештени извор упознат с дешавањима у притворској јединици нишког затвора.

Наводно, браћа која се нису видела од хапшења, а имају чврст алиби, причала су и другима да њихов отац није крив.

– Наш отац је плашљив човек, он бежи из дворишта када се коље свиња да не би чуо скичање и видео крв. Није он могао да буде егзекутор, а можда је помагао у том злочину управо јер се некога уплашио, јер му је неко озбиљно запретио. Таква му је природа да он то сам није могао да уради. Па он, и кад излази ноћу, он се плаши да га неко не нападне – рекла су браћа, која су, како су сведоци испричали, у ноћи злочина била на радним задацима.

Браћа Џонић нису се срела ни приликом посета.

– Они се редовно поздрављају преко чувара и питају један за другог. Стефан се добро држи, он је војник и није срећан што је ту, али стоички издржава. Милан, који је ватрогасац, мало је клонуо духом – каже извор.

Да подсетимо, у кући Стефана Џонића пронађен је украдени новац, који је наводно припадао породици Ђокић.

Горан Џонић је сам умешао своје синове у злочин, па после променио плочу.

– Милан се никада није одвајао од породице, много је добар. Молим вас, пустите ми синове, они нису ништа криви – наводно је на последњем саслушању рекао бивши ватрогасац.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир