Спорт

СРБИЈА НАС НИЈЕ СРУШИЛА! Ево шта је Роналдо изјавио након пораза!

Тешко је пао пораз од Србије капитену Португалије Кристијану Роналду. Најбољи играч домаћина није скривао тугу после меча, да би потом и напао селектора Сантоша по завршетку утакмице на „Ла Лужу“, одбијајући да му пружи руку на терену.

Дан касније Роналдо је хладне главе одлучио да се огласи и обрати нацији у Португалији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од најбољих играча на свету је и даље убеђен да ће његова селекција изборити пласман на Мондијал, који јој је у последњим секундама сусрета у Лисабону „украо“ најбољи стрелац Србије Александар Митровић.

– Фудбал нам је изнова и изнова показао да су, на моменте, највијугавије стазе оне које воде до најпожељнијих исхода. Резултат је био тежак, али недовољан да нас сруши. Циљ да будемо присутни на СП је још жив и знамо шта је потребно да би стигли тамо. Без изговора, Португал иде у Катар – рекао је Роналдо.

Занимљиво је да се Кристијанова мама Долорес огласила на друштвеним мрежа одмах после дуела уз поруку „Веруј сине“, док је селектор Португалије Фернандо Сантош објашњавао зашто је Роналдо онако бесно реаговао на терену и био арогантан према њему.

– Рекао је да је у Србији постигао гол у надокнади времена који није признат. То је нормално, и ја сам био фрустриран. Ипак, на крају утакмице мало ко ће објашњавати шта је могло или није могло да се деси – објаснио је Сантош сцену која је шокирала цео свет.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com