Свет

СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Руси открили: Британија тајно спроводи Черчилов план о инвазији на Русију

Према речима руског политиколога Јевгенија Сатановског, Велика Британија је почела да спроводи план Винстона Черчила о инвазији на Русију која укључује дејство Пољске, Немачке, Балтичких држава и Украјине.

Подсетимо, уочи дана званични Лондон, који је представљала министарка спољних послова Лиз Трусс, затражила је да Русија преузме одговорност за ситуацију са избеглицама на граници Белорусије и Пољске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По њеном мишљењу, Kремљ треба да уложи све напоре да некако утиче на Лукашенка.

Kако је Јевгениј Сатановски приметио на Телеграм каналу „Армагедоник”, званична представница руског министарства спољних послова Марија Захарова, својим апелом на стране дипломате да смире жар и разумеју узроке проблема, говорила је празном зиду.

Сам Запад је, сматра Сатановски, својом колонијалном прошлошћу створио све услове да својевремено напуштене земље сада буду у неизвесном стању. Резултат овог дуготрајног процеса био је огроман прилив илегалних имиграната у „просперитетну” Европу.

„Оно што је видљиво сада су немачки тенкови на бившој совјетској граници – први пут од Другог светског рата. А чињеница да садашњи западни поглавари јасно спроводе Черчилов план да удари на нас, који је 1946. требало да удари на СССР са Пољском, Немачком, Балтиком и Украјином, заједно са трупама „савезника“, је такође приметно“, сматра Јевгениј Сатановски.

 

Извор: Webtribune.rs