Свет

УЖАС! Отео девојчицу (4), па понављао језиве речи: Прави шок уследио кад се сазнало ШТА је држао у кући

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Он је ушао у судницу бос и неколико пута је прекидао судију док су му читане оптужбе

Човек осумњичен за отмицу девојчице Клео Смит, из кампа у Аустралији је, како је откривено, био опседнут Bratz луткама и имао је собу пуну играчака у својој кући. Он је и званично оптужен за отмицу четворогодишњака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Теренс Дарел Кели (36) појавио се данас први пут на суду како би саслушао оптужбе, 30 сати након што је ухапшен у Карнарвону, у западној Аустралији, под сумњом да је киднаповао четворогодишњакињу.

Кели је ушао у судницу бос и неколико пута је прекидао судију док су му читане оптужбе, а уз то је и окупљеним новинарима викао: “Долазим по тебе!”.

Он се, међутим, није изјаснио кривим и није поднео захтев за кауцију.

Полиција је дала неколико детаља о томе како верује да је Кели отео Клео. А истраживање његовог Фејсбук профила је дало још шокантније детаље.

Кели је, наиме, користио један налог, под надимком “Bratz DeLuca”, како би детаљно описао своју опсесију Bratz играчкама луткама. На његовом профилу се могу наћи и фотографије његове собе препуне играчака за девојчице, али и сопствене фотографије на којима се види како позира са њима.

– Волим своје лутке – написао је он у једној објави, па је додао:

Волим да водим своје лутке да се возим около и да им правим фризуре и селфије у јавности.

Један од налога на друштвеним мрежама повезаних са овим мушкарцем је чак пратио Ели, мајку нестале девојчице, која је користила свој профил да моли за помоћ у проналажењу своје четворогодишње ћерке.

Клео је нестала 16. октобра док је била на породичном камповању са мајком Ели, очухом Џејком Глидоном и сестром Ислом.

Породица је била смештена у шатору, а следеће јутро мајка је видела да детета нема.

Након опсежне истраге, детективи су је ипак нашли.

-Детектив Блејн, који је радио на случају откако је Клео нестала, рекао је да је прва ствар коју је урадио када је пронашао девојчицу била да је пита за име. После три покушаја, коначно је одговорила: Зовем се Клео. – рекао је он.

Мушкарац који се сумњичи за њену отмицу се тренутно налази под истрагом.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Daily Mail