Србија

КИКИНА ПОРОДИЦА СЕ ОГЛАСИЛА САОПШТЕЊЕМ: Завршена је обдукција а узрок смрти је…

Фото: Инстаграм принтскрин

Јутјуберка и инфлуенсерка Кристина Кика Ђукић трагично је преминула у 22. години у ноћи између 8. и 9. децембра, а сада је породица Ђукић послала саопштење редакцији Курира, које у целости преносимо.

– Наше Кике више нема и то је нешто што на жалост не можемо да променимо. Оно што можемо да урадимо је да замолимо медије, инфлуенсере, пријатеље и „непријатеље“ да престану са нагађањима о томе шта се десило и шта је узрок смрти. У извештају са обдукције стоји да је узрок смрти НЕПОЗНАТ. На токсиколошки налаз се чека и до 2 месеца, тако да пре тога нећемо имати информације о томе шта се тачно десило – стоји у обавештењу породице Ђукић које се наставља:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тиме што нагађате и причате о томе да се Кика убила довели сте до тога да ми не можемо да сахранимо наше дете и сестру јер поп не жели да одржи опело због информација које се шире у медијима. Уз овај извештај који достављамо вама, патријаршија ће одобрити опело, али нажалост, молба се шаље поштанским писмом и неће стићи на време, односно до термина сахране који је у уторак 14.12. у 13х. Овим поводом молимо све људе, медије и цркву да дозволе да се на достојанствен начин опростимо од Кике и сахранимо је према обичајима Српске православне цркве.

Извор: Курир.рс/С.М.